ECOMONDO 2017

2017-11-07

MED BUSINESS SWEDEN PÅ ECOMONDO 2017

Som en del av vår uppskalning och internationalisering så blev vi inbjudna, tillsammans med bl a Volvo Trucks och Atlas Copcoatt delta i Business Swedens och Innovation Norways svensk-norska delegation på miljömässan Ecomondo i Rimini i Italien. Italien står inför stora investeringar i infrastruktur samtidigt som myndigheternas miljökrav ökar alltmer. Därför har vi tillsammans med Business Sweden identifierat Italien som en potentiell exportmarknad för oss. Under mässan träffar vi potentiella samarbetspartners, kunder och leverantörer från inte bara Italien utan även många andra delar av världen.

Ecomondo är den mest ackrediterade plattformen för att visa upp produkter och lösningar inom Cleantech i Medelhavsområdet. Mässan visar varje år upp ny teknik inom branschen och inom cirkulär ekonomi, med ett industriellt fokus som täcker ett brett spektrum av områden såsom avfallshantering, energi, återvinning, vatten, luftkvalitetslösningar och smart city.

Ecomondo 2017 lockar över 100 000 deltagare och i år finns över 1200 utställare på plats.

Till mässan kommer beslutsfattare, politiker och andra viktiga stakeholders från hela italienska miljösektorn och även det internationella besökarantalet växer snabbt från år till år. Swedish Hydro Solutions är i år en av utställarna, i samarbete med Business Sweden. Mässan pågår 7-10 november.

Klicka för att se filmen om Ecomondo 2017 med italiensk text.

Skriv till oss!

Ängsvaktaregatan 25
441 38 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747