Select Page

Vi deltar på Aquatech Amsterdam

Aquatech Amsterdam arrangeras i år den 2-5 november och är den ledande mässan om processvatten, dricksvatten och länsvatten. Swedish Hydro Solutions ställer ut tillsammans med Win Water.

Varför är vi där?

Precis som när det gäller allt annat så arbetar vi långsiktigt. För oss handlar det första året som utställare om att bättre lära känna spelplanen, knyta kontakter och närmare undersöka vilka drivkrafter som finns ute på den europeiska marknaden.

–Aquatech Amsterdam är en värdefull plats för oss att knyta kontakter på. Målsättningen är bygga ett nätverk med potentiella samarbetspartners och få en bättre förståelse för både kunder och konkurrenter. Att nå ut i Europa har hela tiden varit vår målsättning, säger Anders Lindqvist, medgrundare och marknadschef på Swedish Hydro Solutions.

– Här vi kan få bättre inblick i hur vattenfrågan hanteras i övriga Europa. Och då syftar jag inte bara på vilka tekniska lösningar som finns, utan hur andra aktörer lyfter frågan för att påverka beslutsfattare på sina respektive marknader.

Vad är Win Water?

Vi ställer ut tillsammans med organisationen Win Water, som är en marknadsplats för innovationsföretag inom vattenområdet. Win Water arbetar för att snabba upp processen med att få ut ny teknik på marknaden. Vi som innovationsföretag får en möjlighet att hämta in direkt feedback, och vi har en möjlighet att visa upp hur vi jobbar med frågorna i Sverige. Swedish Hydro Solutions vill skapa en hållbar förändring av vattenreningsbranschen. Win Water vill skynda på omställningen och Aquatech är världens största branschmässa – det är helt enkelt här vi ska vara.

Vad är Aquatech?

På Aquatech deltar fler än 550 utställare och 15 000 vattenexperter. Det är den största mässan om vatten och vattenreningsteknik i världen. Här finns representanter från industrin, byggbranschen, konsulter, myndigheter, men även beslutsfattare och politiker. Naturligtvis hoppas vi också på att träffa potentiella kunder och partners.

Eventet äger rum på RAI Amsterdam Exhibition and Convention Centre den 2-5 november och vi finns på plats samtliga dagar i monter 05.360.

 

Följ oss i sociala medier

Fler nyheter

Skriv till oss!

15 + 4 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747