Select Page

Almi Väst utser oss till årets tillväxtföretag i Alingsås

Almi Väst utser Swedish Hydro Solutions till Årets Tillväxtföretag i Alingsås. Vi är det företag i Alingsås som växt mest under 2019, och vi har varit fortsatt lönsamma under 2020.

Swedish Hydro Solutions har utvecklats mycket bra under 2019 och vi har ökat omsättningen med över 140%. Vi ser att det är resultatet av ett hårt och strukturerat, långsiktigt arbete.

– Vi vill förändra hela vattenreningsbranschen, och vi är på god väg att göra det också. Det handlar inte bara om att sälja tjänster och en utmärkt vattenreningsteknik. Det handlar även om att hålla dialogen med myndigheter och beslutsfattare levande. Vi vill påverka och skapa förändring på riktigt, och då måste man verka och göra sig hörd på flera plan samtidigt, menar VD Anders Lindqvist.

Resultatet kommer av flera saker, tror vi. Våra anställda är oerhört betydelsefulla för oss, och vi satsar verkligen på att ta hand om dem. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vår teknik. Vi utvecklar ständigt nya metoder och kompletterar på så sätt vår tekniska verktygslåda.

Hållbarhet är kärnan i allt vi gör. Folk ser det, vilket skapar trovärdighet och lojalitet. Människor litar på oss. Den tilliten måste vi fortsätta att förvalta.

Vad händer 2020-21?

Corona-pandemin innebar ett tag en del väntan. Vattenreningsfasen i vissa stora projekt sköts upp från mars till september. Vi höll en god lönsamhet ändå, men från september och framåt går vi för högtryck för att hjälpa de projekten att komma i fas igen.

Vi ligger också i startgroparna för flera nya åtaganden och har dessutom börjat arbeta i Stockholmsområdet, vilket är en för oss ny marknad med stora möjligheter. Vi ser ljust på framtiden.

 

Du som har möjlighet att läsa Alingsås Tidning hittar nyheten här:
Till Alingsås Tidning

Här kan du läsa pressmeddelandet från Almi Väst. (pdf)

Följ oss i sociala medier

Almis film om Swedish Hydro Solutions

Tillsammans med Swedish Hydro Solutions skapade Almi en film som förklarar hur vi har kunnat göra den resa vi har gjort hittills.

Skriv till oss!

13 + 12 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747