Select Page

Alingsås Tidning uppmärksammar oss

Alingsås Tidning har uppmärksammat vår närvaro på klimattoppmötet COP25 i Madrid. Vi ingår i Business Swedens delegation och är där för att prata om lösningar för hur svensk innovationskraft inom hållbarhetsområdet ska kunna exporteras. Mycket  fastnar här, och det är svårt att hitta affärsmodeller för att sprida teknik till andra länder.

För att detta ska kunna hända behöver både politiker och tillsynsmyndigheter ta ett större ansvar – inte bara i Sverige, utan på europeisk nivå. Det finns ett vattendirektiv på plats, men det gäller också att se till att det efterföljs. Det gäller därför att motivera problemägare att betala för hållbara vattenreningslösningar,  som faktiskt också är billigare i det stora perspektivet.

Katrin Niklasson på Alingsås Tidning har intervjuat Anders Lindqvist om Swedish Hydro Solutions deltagande på COP25 och om vad vi hoppas att åstadkomma där. Du hittar hela artikeln på:
https://www.alingsastidning.se/nyheter/alingsås/alingsåsföretagare-på-plats-under-klimatmötet-i-madrid-1.21340650

 

Vår egen sida om deltagandet på COP25

Swedish Hydro Solutions på COP25

FN:s klimatkonferens COP25 arrangeras i Spaniens huvudstad Madrid den 2–13 december. Vi är ett av de nordiska bolag som valts ut delta.

Skriv till oss!

15 + 14 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747