Select Page

Vi arbetar med förändring

Vi arbetar för att förändra vattenreningsbranschen i grunden genom att skapa förutsättningarna för en hållbar förändring. Följ med på resan mot att bli inte bara Sveriges utan även Europas ledande vattenreningsföretag.

Är hållbarhet viktigt för dig?

Vattenreningsbranschen i Sverige är under förändring – och vi är med och driver på den. Vill du arbeta i en dynamisk organisation med kompetenta medarbetare som med nyfikenhet använder sin kompetens för att ständigt hitta nya hållbara lösningar? Då kan Swedish Hydro Solutions vara företaget för dig.

Det finns många anledningar till varför behovet av hållbara vattenlösningar hela tiden ökar. Traditionella metoder för vattenrening följer inte alltid kraven, vilket blir en allt större belastning för miljön. Därför vill vi på Swedish Hydro Solutions förändra den bransch vi arbetar inom i grunden.

Swedish Hydro Solutions har funnits sedan 2015 och sedan starten har vi blivit ledande i Sverige inom vattenreningsteknik för bygg- och anläggningsindustrin. Vi är förstahandsvalet för modern vattenrening.

Rent vatten är ett samhällsfundament och i många delar av världen är det en bristvara. Även i Sverige börjar en sinande tillgång på rent vatten bli ett problem och i takt med att samhället utvecklas är det viktigt att vi skyddar våra vattenresurser. Frågan om hur man tar hand om, och renar, stora mängder smutsigt vatten är viktigare än någonsin.

Vår framgång som företag bygger inte bara på vår teknik, den skapas av våra medarbetare.

Vill du vara med om att skapa en hållbar förändring?

Följ oss i sociala medier

Skriv till oss!

12 + 14 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747