Select Page

Är du vår nästa projektledare?

Just nu behöver vi utöka vårt projektledarteam med ytterligare en person.

Ansvarsområden

Dina huvudsakliga uppgifter blir att ansvara för planering, samordning och uppföljning av nya och befintliga projekt, samt att leda och fördela arbetsuppgifter internt. Det innebär tät och regelbunden kommunikation såväl externt med uppdragsgivare som internt med kollegor. En del resor inom i första hand Sverige kan bli aktuellt.

I detta arbete ingår att kunna hantera rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö i entreprenadprojekt, samt att ta ansvar för logistik och att kunna möta kunder och andra intressenter på ett positivt och professionellt sätt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en vilja att lära dig och utvecklas och som trivs med att ansvara för projekt i nära samarbete med våra beställare. Att formulera sig skriftligt och muntligt är inga problem för dig, inte heller att ta egna initiativ eller att hantera och hitta lösningar på utmaningar som kan uppstå i arbetet.

Vi tror att du har viss erfarenhet av arbetsledning och tycker om att samarbeta och inspirera dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning och en grundläggande teknisk förståelse.

Eftersom tjänsten kan innebära en del arbete tillsammans med våra servicetekniker och i närhet till vår utrustning på arbetsplatser, ska du inte vara rädd att vara utomhus i alla typer av väder.

Troligtvis har du någon form av akademisk utbildning (eller motsvarande) inom miljö, naturvetenskap eller teknik. Erfarenhet och/eller utbildning inom miljöområdet är meriterande, och kanske har du tidigare arbetat som miljökonsult eller liknande inom mark- och vattenfrågor.

Eftersom vi som bolag har en stark tillväxt, kan du utifrån dina personliga drivkrafter och kapaciteter, på sikt också växa vidare till andra roller eller utöka dina ansvarsområden.

Företaget har bra personalförmåner i form av friskvård, bonusprogram och subventionerad lunch. Flexibel arbetstid tillämpas.

Inom Swedish Hydro Solutions AB arbetar vi aktivt för att få en jämnare könsfördelning. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.

Ort

Stockholm

Typ av tjänst:

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras.
B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Skicka din ansökan till Leo de Meere
Mail: leo.de.meere@swehydro.se
Telefon: 0729-943286

Skriv till oss!

4 + 14 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747