Select Page

Servicetekniker till Alingsås

Vi söker dig som har en vilja att lära dig och utvecklas och som trivs med service, underhåll, teknik och produktion.

Det här gör en servicetekniker

Ansvarsområden

Dina vanligaste arbetsuppgifter blir att se till att våra anläggningar fungerar som de ska. Hos våra kunder utför du regelbundet underhåll och kontroll på alla komponenter och du tar hand om delar som eventuellt behöver servas eller ersättas. Du säkerställer dessutom att kunder har allt det förbrukningsmaterial som behövs. Du är också med i förberedelser av material och komponenter inför leveranser av nya projekt.

På Swedish Hydro Solutions arbetar vi i team, och därför är det viktigt att du tycker om samarbete och kunskapsöverföring i positiv anda. Vi lär oss och utvecklas tillsammans.

När vi rör oss ute i projekten träffar vi både kunder och många nyfikna medborgare, och det är viktigt att vi möter dem på ett positivt och professionellt sätt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gillar att lära dig nya saker och att utvecklas. Vi tror att du också tycker om teknik och produktion av det slag som vi håller på med.

En positiv inställning är något som vi värderar högt. Vi ser också gärna att du har en grundläggande teknisk färdighet – kanske från bygg-, el-, VVS-, eller installationsbranschen.

Skulle du dessutom ha en erfarenhet av arbete inom miljöområdet eller en relevant miljöutbildning, så är det extra meriterande.

Tänk också på att resor inom första hand Sverige kan bli aktuella.

Det här kan vi erbjuda dig

Swedish Hydro Solutions är ett företag med stark tillväxt och utifrån din egen drivkraft och kapacitet finns det på sikt stora möjligheter till att växa vidare till andra roller och ansvarsområden.

Våra anställda har bra personalförmåner i form av exempelvis friskvård, bonusprogram och subventionerade luncher.  Flexibel arbetstid tillämpas.

Swedish Hydro Solutions arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi eftersträvar även mångfald avseende kulturell och etnisk bakgrund.

Ort

Alingsås

Typ av tjänst

Tjänsten är på heltid men arbetstiden kan diskuteras. En provtid kan tillämpas.
B-körkort, eller vilja att skaffa det, är ett krav.

Ansökan

Skicka din ansökan till Leo de Meere.
Mail: leo.de.meere@swehydro.se
Telefon: 0729-943286

Skriv till oss!

13 + 1 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747