Select Page

Leo de Meere ny vd

Vi på Swedish Hydro Solutions fortsätter att arbeta målmedvetet med vår mission att skapa en hållbar förändring av vattenreningsbranschen. I takt med att allt fler fått upp ögonen för vinsterna med hållbara vattenreningsalternativ, förutspår vi att marknaden kommer att växa enormt de närmsta åren. För att möta den förväntade tillväxten har vi rekryterat Leo de Meere till rollen som vd.

– Det är helt fantastiskt att det blev av eftersom arbetet på Swedish Hydro Solutions ger så mycket motivation. Vår teknik är en del av lösningen för att vi inom Europa ska nå FN:s globala hållbarhetsmål nummer sex – rent vatten till alla, säger Leo de Meere och fortsätter:

– Vi står inför en marknad som är på väg att explodera. Vi måste vara beredda när det händer. Därför stärker vi upp verksamhetens struktur och gör den skalbar, säger Leo de Meere.

Samtidigt som Leo de Meere tar ansvar för utvecklingen av bolaget tar den förra vd:n Anders Lindqvist över rollen som marknadschef med ansvar för försäljning.

Erfarenhet av att skala upp

Leo de Meere kommer från Nederländerna, men har bott i Sverige i 24 år. Han har en bakgrund inom telekom- och mjukvarubranschen, där han bland annat jobbat i chefsposition och som vd på flera olika bolag. Närmast kommer han från en tjänst som affärsutvecklare på Sensative, vilka gör produkter och tjänster inom Internet of Things.

– Leo har tidigare jobbat som vd på ett bolag där han skalade upp verksamheten från 1 till 14 länder. Det är värdefull erfarenhet för oss när vi nu siktar på att växa oss större i Sverige och i hela Europa, säger Anders Lindqvist.

Skriv till oss!

9 + 3 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747