Nyheter och pressmeddelanden

Hamnbanan i Göteborg

Swedish Hydro Solutions kommer att ansvara för reningen av dagvattnet från entreprenaden som enligt planen ska stå färdig för godstrafik i december 2023.

read more

Tillväxtligan 2019

Vi har länge sagt att hållbarhet lönar sig – men nu fick vi det svart på vitt. Swedish Hydro Solutions tar femte plats i Tillväxtligan 2019.

read more

Välkommen Therese

Swedish Hydro Solutions växer.
Therese skolade om sig för att kunna börja arbeta inom miljlöbranschen. I sin förra tjänst arbetade Therese som miljökonsult. Nu har hon kommit till Swedish Hydro Solutions för att förstärka vårt team med driftstekniker.

read more

Med Business Sweden på Ecomondo 2017

Italien står inför stora investeringar i infrastruktur samtidigt som myndigheternas miljökrav ökar. Därför har vi tillsammans med Business Sweden identifierat Italien som en potentiell exportmarknad.

read more

Pris Swedbank Rivstart

Entreprenörer som kan göra världen lite bättre. De belönas i tävlingen Swedbank rivstart.
Vi var en av vinnarna med vår teknik som minskar miljöpåverkan från byggen och industri.

read more

Digitalt miljöprojekt

Swedish Hydro Solutions ingår tillsammans med ett tiotal andra aktörer i projektet ”Luft och Vatten med Internet of Things”.

read more

IE Expo i Shanghai

Swedish Hydro SOlutions har en egen monter i EU-kommissionens paviljong på IE Expo i Shanghai. Mässan pågår i tre dagar, med över 1 600 utställare och 50 000 besökare.

read more

Skriv till oss!

5 + 15 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747