Select Page

Swedish Hydro Solutions på COP25

Vi har två personer på plats under FN:s klimattoppmöte i Madrid 9-13 december som en del av Business Swedens delegation.

FN:s klimatmöte COP25 i Madrid

Svenska clean tech-bolag ligger långt fram i utvecklingen av de hållbara lösningar som krävs för att uppfylla de globala målen. Vi är stolta över att berätta att Swedish Hydro Solutions är ett av de nordiska bolag som tillsammans med bland annat IKEA, Ericsson, Nordea, Alfa Laval och Preem valts ut att delta i den officiella svenska näringslivsdelegation som koordineras av Business Sweden.

Klimatförändringarna hotar tillgången på rent vatten i Europa och smutsigt dagvatten är en av de största källorna till förorening. Vår teknik för att rena länsvatten, dagvatten och processvatten från markentreprenader, fastighetsbyggen och infrastrukturprojekt har en viktig roll att spela i skyddandet av våra vattenresurser och den biologiska mångfalden.

Jakob Sjöberg och Anders Lindqvist från Swedish Hydro Solutions finns på plats i Madrid den 9-13 december för att diskutera hur man kan skapa den hållbara förändring av branschen som nu behövs. Det handlar både om hur lösningarna ska kunna exporteras till övriga europeiska länder och vilka åtgärder som krävs av lagstiftare och tillsynsmyndigheter för att se till att det europeiska vattendirektivet följs.

Tillgången på rent vatten är en fråga som berör oss alla. Kom gärna förbi om du är i Madrid och vill veta mer om våra lösningar. Du kommer att kunna träffa oss i den gröna zonen, medan vårt arbete på plats sker i den blå zonen.

Om COP25

FN:s klimatkonferens COP25 arrangeras i Spaniens huvudstad Madrid den 2–13 december av FN:s klimatkonvention UNFCCC. Under konferensen ska FN:s 196 medlemsländer diskutera klimatkrisens utmaningar.

Officiellt pressmeddelande

Officiellt pressmeddelande i pdf-format.
För pressbilder eller ytterligare information om detta pressmeddelande, kontakta per@staging-swehydro.velumi.site.

Sammanfattningar och bilder från våra dagar på COP25 i Madrid

COP25 Dag 5

COP25 Dag 5

Idag lämnar vi COP25 och Madrid. Efter att vi reflekterat över upplevelserna, möten och nya lärdomar och erfarenheter är det nu dags att fundera på vägen framåt.

read more
COP25 Dag 4

COP25 Dag 4

Världens energibehov, “The Green Deal”, industrin och Hybrit. En dag av spännande debatter och föreläsningar.

read more
COP25 Dag 3

COP25 Dag 3

Anders diskuterar med EU-parlamentarikern Pär Holmgren (mp) och frågar om riksdagsledamot Louise Meijer (m) kan uppfylla hans önskan om julklapp.

read more
COP25 Dag 2

COP25 Dag 2

Det finns ett vattendirektiv på plats, men det gäller också att se till att det efterföljs. Vi debatterar och argumenterar om myndigheter och politikers ansvar.

read more
COP25 Dag 1

COP25 Dag 1

Ett välbesökt frukostmöte i den nordiska paviljongen efterföljs av en paneldebatt där Jakob kastar sig direkt in i hetluften.

read more

Skriv till oss!

3 + 15 =

Kristineholmsvägen 26 A
441 39 ALINGSÅS
+46 (0)322-12747